KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy

Z historią Łodzi za pan brat

18.09.1820 - 18.09.2020. Zbliża się 200-tna rocznica wielce przełomowej decyzji władz Królestwa Polskiego o zaliczeniu naszego miasta do osad fabrycznych, gdzie rozwijany miał być przemysł włókienniczy.
W związku z tym w ten piątek na 5-ej lekcji odbędzie się konkurs historyczny pt. ,,Z historią Łodzi za pan brat", dla wszystkich uczniów klas pierwszych. 10- minutowy konkurs będzie online w aplikacji Forms, kto nie będzie miał internetu napisze na papierze.
Dla odświeżenia Waszej wiedzy przygotowana została wystawa na korytarzu naprzeciw portierni.
Życzę samych dobrych odpowiedzi. Adrian Jaszczyk


 

KONKURS - ZAPROJEKTUJ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ.

Wielkimi krokami zbliża się do nas najpiękniejszy czas w roku – czas Świąt Bożego Narodzenia.

W związku z tym, dla wszystkich uczniów ZSTI w Łodzi przygotowaliśmy konkurs

ZAPROJEKTUJ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ.

Rysunek, kolaż, zdjęcie, fotomontaż, projekt graficzny – każda technika będzie dobra. Liczy się własny pomysł. Na Wasze prace czekamy do 03.12.2019r.

Szczegóły i zasady dotyczące konkursu znajdziecie w regulaminie konkursu na stronie szkoły.

Zachęcamy gorąco do udziału w konkursie – nagrody czekają!!!

Regulamin konkursu


 

Uwaga uczniowie – Konkurs „Moja Szkoła w obiektywie”

Lubisz robić zdjęcia, masz głowę pełną pomysłów – zrób zdjęcie i wygraj nagrody!

Kategoria I: Pasja, profesja, powołanie – „Mój zawód w jednym ujęciu” – za pomocą jednego zdjęcia przedstaw główny temat działań swojego przyszłego zawodu

Kategoria II: „Nie samą nauką człowiek w szkole żyje” – za pomocą jednego zdjęcia przedstaw, w jaki sposób można spędzać czas wolny w naszej Szkole

Na prace czekamy do 25 października 2019r. na adres: k.kaczmarek-sowinska@zsti.elodz.edu.pl

Zapraszamy do udziału.

ZAŁĄCZNIKI DO POBRANIA

Regulamin konkursu „Moja Szkoła w obiektywie”

Zgłoszenie  uczestnictwa w konkursie  „Moja Szkoła w obiektywie”

Zgoda rodziców na udział w konkursie „Moja Szkoła w obiektywie”