KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Matura próbna

Zespół Szkół Techniczno - Informatycznych im. Jana Nowaka – Jeziorańskiego
93-502 Łódź, al. Politechniki 37, tel/fax 42 6487112, 42 6486199
Harmonogram próbnych pisemnych egzaminów maturalnych – marzec 2021

 

Termin

Przedmiot

Sala

klasy

Komisje egzaminacyjne

Szatnie

godz./ miejsce wejścia do szkoły

03.03.2021
środa

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 9.00

sala gimnastyczna   40 os.

 

4tm-24 os.

4tmm- 16 os..

Anna Kasprzyk

 

Aleksandra Witczak

4tm od nr 1-10

szatnia mała przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:15

4tm od nr 11-24

szatnia duża przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:25

4tmm

sala nr 7

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:40

03.03.2021
środa

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 9.00

sala 01/ świetlica

30 os.

4tia- 30 os.

Katarzyna Kaczmarek-Sowińska

szatnia główna

wejście do szkoły

przez warsztaty

godz. 8:30

03.03.2021
środa

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 9.00

sala 63

12 os.

4tib

od nr 1-12

Marta Panak

sala 62

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

03.03.2021
środa

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 9.00

sala 61

11 os.

4tib

od nr 13-23

Katarzyna Jurgas

sala 60

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

 

 

 

 

 

 

 

04.03.2021
czwartek

Pisemny egzamin
z matematyka
PP godz. 9.00

sala gimnastyczna   40 os.

 

4tm-24 os.

4tmm- 16 os..

Małgorzata Krukowska

 

Małgorzata Starczewska-Moskal

4tm od nr 1-10

szatnia mała przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:15

4tm od nr 11-24

szatnia duża przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:25

4tmm

sala nr 7

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:40

04.03.2021
czwartek

Pisemny egzamin
z matematyka
PP godz. 9.00

sala 01/ świetlica

40 os.

4tia- 30 os.

Katarzyna Kaczmarek-Sowińska

szatnia główna

wejście do szkoły

przez warsztaty

godz. 8:30

04.03.2021
czwartek

Pisemny egzamin
z matematyka
PP godz. 9.00

sala 63

12 os.

4tib

od nr 1-12

Urszula Szczepaniak

sala 62

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

04.03.2021
czwartek

Pisemny egzamin
z matematyka
PP godz. 9.00

sala 61

11 os.

4tib

od nr 13-23

Beata Gajić

sala 60

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

 

 

 

 

 

 

 

05.03.2021
piątek

Pisemny egzamin
z języka angielskiego
PP godz. 9.00

sala gimnastyczna   39 os.

4tm-24 os.

4tmm- 15 os..

Andrzej Chrząstek

 

Andrzej Szajfler

4tm od nr 1-10

szatnia mała przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:15

4tm od nr 11-24

szatnia duża przy

sali gimnastycznej

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:25

4tmm

sala nr 7

wejście do szkoły od strony boiska szklane drzwi godz. 8:40

05.03.2021
piątek

Pisemny egzamin
z języka angielskiego
PP godz. 9.00

sala 01/ świetlica

30 os.

4tia- 30 os.

Bartłomiej Szczepaniak

szatnia główna

wejście do szkoły

przez warsztaty

godz. 8:30

05.03.2021
piątek

Pisemny egzamin
z języka angielskiego
PP godz. 9.00

sala 63

12 os.

4tib

od nr 1-12

Małgorzata Krukowska

sala 62

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

05.03.2021
piątek

Pisemny egzamin
z języka angielskiego
PP godz. 9.00

sala 61

11 os.

4tib

od nr 13-24

Katarzyna Kaczmarek-Sowińska

sala 60

wejście główne do szkoły

godz. 8:40

05.03.2021
piątek

Pisemny egzamin
z języka angielskiego
PP godz. 9.00

sala44

Uczeń klasy 4tmm

Urszula Szczepaniak

szatnia główna

wejście główne do szkoły

godz. 8:40