KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Matura próbna

19 listopada 2019r. (wtorek) ‑ język polski

Wszyscy uczniowie zgłaszają się do wyznaczonych sal o godz. 8.30

klasa

czas trwania

godz. lekcyjna

nauczyciele

sala

4ti

(12 os)

gr.1

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

K. Sowińska

62

3

A. Kasprzyk

4

A. Kasprzyk

4ti

(12 os)

gr.2

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

B. Bandurka

63

3

A. Witczak

4

A. Witczak

 

4tim

(15 os)

gr. 1

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

J. Stypaniak

61

3

J. Stypaniak

4

K. Sowińska

 

 

 

 

 

4tma

(11 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

M. Kopeć

57

3

M. Kopeć

4

M. Kopeć

4tma

(10 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

M. Starczewska

56

3

M. Krukowska

4

M. Krukowska

 

 

 

 

 

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

U. Szczepaniak

50

3

 H. Hak

4

H. Hak

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

R. Kaczorowski

49

3

R. Kaczorowski

4

R. Kaczorowski

 

Od 5 godziny lekcyjnej zajęcia odbywają się według planu

20 listopada 2019r. (środa) – matematyka

Wszyscy uczniowie zgłaszają się do wyznaczonych sal o godz. 8.30

klasa

czas trwania

godz. lekcyjna

nauczyciele

sala

4ti

(12 os)

gr.1

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

A. Michel

62

3

J. Stypaniak

4

L. Podgórska

4ti

(7 os)

gr.2

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

M. Krukowska

63

3

M. Krukowska

4

E. Ciećwierz

 

4tim

(15 os)

gr. 1

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

U. Szczepaniak

61

3

A. Kasprzyk

4

A. Kasprzyk

 

 

 

 

 

4tma

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

A. Andrzejewska

57

3

A. Andrzejewska

4

U. Szczepaniak

4tma

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

S. Stępień

56

3

S. Stępień

4

S. Stępień

 

 

 

 

 

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

R. Kaczorowski

50

3

B. Gajić

4

B. Gajić

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1200

(170 min)

2

M. Kopeć

49

3

M. Starczewska

4

M. Starczewska

 

Od 5 godziny lekcyjnej zajęcia odbywają się według planu

 

21 listopada 2019r. (czwartek) ‑ język angielski

Wszyscy uczniowie zgłaszają się do wyznaczonych sal o godz. 8.30

klasa

czas trwania

godz. lekcyjna

nauczyciele

sala

4ti

(12 os)

gr.1

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

U. Szczepaniak

62

3

J. Kurowska

4ti

(7 os)

gr.2

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

M. Starczewska

63

3

M. Starczewska

 

4tim

(15 os)

gr.1

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

K. Jurgas

59

3

B. Gajić

 

 

 

 

 

4tma

(12 os)

gr.1

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

A. Jaszczyk

57

3

J. Stypaniak

4tma

(12 os)

gr.2

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

A. Machnik

56

3

A. Machnik

 

 

 

 

 

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

H. Hak

50

3

H. Hak

4tmb

(12 os)

czas trwania

 

900 - 1100

(120 min)

2

K. Sowińska

49

3

K. Sowińska

Od 4 godziny lekcyjnej zajęcia odbywają się według planu

Uczniowie z klas maturalnych przychodzą do szkoły na godzinę 8.30 i zgłaszają się do wyznaczonych sal.

 Nauczyciele, którzy mają zajęcia na 1 godzinie lekcyjnej w klasach czwartych, zgłaszają się w terminie swoich zajęć do sekretariatu uczniowskiego o godz. 8.15 i przygotowują sale do w/w egzaminów:

Wtorek 19.11.2019:

  1. Bandurka, M. Kopeć, R. Kaczorowski, J. Kurowska

Środa 20.11.2019:

  1. Andrzejewska, A. Michel, M. Kopeć, R. Kaczorowski

Czwartek 21.11.2019:

  1. Andrzejewska, B. Bandurka, M. Makara, A. Kasprzyk