KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Terminarz roku

Terminarz roku szkolnego 2020/2021



I SEMESTR

01.09.2020r. – 17.01.2021r.

II SEMESTR

18.01.2021r. – 31.08.2021r.

1.09.2020r. – (wtorek) uroczyste rozpoczęcie r. szk. 2020/2021

07.09. – 04.10.2020r. – praktyki zawodowe kl. 3ti, 3tim, 3tma, 3tmb

08.09.2020 (wtorek)- poprawkowe pisemne egzaminy maturalne

14.09.2020r. – (poniedziałek) posiedzenie Rady Pedagogicznej i Zespołu Wychowawczego

15.09.2020r. – (wtorek) zebranie informacyjne dla rodziców uczniów klas 1tia i 1tib – godz. 17.00, klas 1tm i 1tmm – godz. 18.00, klas 2ti, 2tim, 2tm – godz. 17.00, klasy 2pi, 2pia, 2pma, 2pmb – godz. 18.00

16.09.2020 r. – (środa) zebranie informacyjne dla rodziców uczniów klas  3 – godz. 17.00, klas 4 – godz. 18.

14.10.2020r. – (środa) Dzień Edukacji Narodowej – ślubowanie uczniów kl. I

15.10.2020r. – (czwartek) zebranie szkoleniowe Rady Pedagogicznej dot.                    wyników egzaminów zewnętrznych i promocji Szkoły

03.11.2020r. – (wtorek) zebranie informacyjne dla rodziców po ½ semestru i konsultacje indywidualne

19.11.2020r. – (czwartek) zebranie szkoleniowe Rady Pedagogicznej

11.12.2020r. – (piątek) wystawienie ocen przewidywanych

14.12.2020r. – (poniedziałek) zebranie informacyjne dla rodziców ( oceny przewidywane) i konsultacje indywidualne

23 - 31.12.2020r. – zimowa przerwa świąteczna

08.01.2021r. – (piątek) wystawienie ocen śródrocznych

11.01.2021r. – (poniedziałek) egzamin zawodowy cz. praktyczna (poprawka E.18)

11.01.2021r. – (poniedziałek) – zebrania z rodzicami, konsultacje indywidualne

12.01.2021r. – (wtorek) egzamin zawodowy cz. pisemna (poprawki dla wszystkich kwalifikacji)

12.01.2021r – (wtorek) - posiedzenie klasyfikacyjne Rady Pedagogicznej po semestrze I

13.01.-19.02.2021r. –egzaminy zawodowe cz. praktyczna (poprawki dla  „jednoliterowych”  i „dwuliterowych” kwalifikacji)

15.01.2021r. – (piątek) posiedzenie plenarne Rady Pedagogicznej po I semestrze

 

 

DODATKOWE DNI WOLNE OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH

w roku szkolnym 2020/2021

 

04.05.2021; 05.05.2021; 06.05.2021, 07.05.2021, 11.05.2021, 04.06.2021,

22.06.2021

 

21.01.2021r. - (czwartek) Dzień Patrona Szkoły

01.-14.02.2021r. – ferie zimowe

2021 r. – rekolekcje dla uczęszczających na religię

08.03.2021r. – (poniedziałek) zebranie informacyjne dla rodziców uczniów klas I, konsultacje indywidualne dla wszystkich klas

15.03.2021r. – (poniedziałek) zebranie szkoleniowe Rady Pedagogicznej

01.04 – 06.04.2021r. – wiosenna przerwa świąteczna

07.04.2021r. – (środa) wystawienie ocen przewidywanych w klasach maturalnych

08 04.2021r. – (czwartek) zebranie informacyjne dla rodziców uczniów klas IV (oceny przewidywane) oraz dla klas pozostałych po ½ semestru II  i konsultacje indywidualne

21.04.2021r. – (środa) wystawienie ocen rocznych w klasach maturalnych

27.04.2021r. – (wtorek) klasyfikacyjne posiedzenie Rady Pedagogiczne dla klas maturalnych

30.04.2021r. – (piątek) uroczyste zakończenie roku w klasach maturalnych  pożegnanie maturzystów

04 - 22.05.2021r. – pisemne i ustne egzaminy maturalne

28.05.2021r. – (piętek) wystawienie przewidywanych ocen w klasach promocyjnych

31 05.2021r. – (poniedziałek) zebranie informacyjne dla rodziców uczniów klas promocyjnych (oceny przewidywane), konsultacje indywidualne

11.06.2021r. . – (piątek) wystawienie ocen rocznych w klasach promocyjnych

16.06.2021r. – (środa) posiedzenie klasyfikacyjne Rady Pedagogicznej

21.06.2021r – (poniedziałek) posiedzenie plenarne Rady Pedagogicznej

22.06. 2021r.(wtorek) – egzamin zawodowy cz. pisemna dla wszystkich kwalifikacji w tym także poprawki zgodnie z harmonogramem

23.06. – 08.07.2021r. – egzaminy zawodowe cz. praktyczna dla wszystkich kwalifikacji „jednoliterowych” i „dwuliterowych”

25.06.2021r. – (piątek) uroczyste zakończenie roku szkolnego 2020/2021

 26.06. – 31.08.2021r. nabór uczniów do klas I

24 – 25.08.2021r. – egzaminy maturalne w terminie poprawkowym

23 – 26.08.2021r. – egzaminy poprawkowe przedmiotowe

31.08.2021r. – (wtorek) plenarne posiedzenie Rady Pedagogicznej na rok szkolny 2021/2022