KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

Zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2020/2021

l.p.nazwiskoimięterminygodzinauczniowie klasuwagi
1Andrzejewska-BujnowiczAgnieszkawtorek8,9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
2Bandurka-
Majchrzak
Barbarawtorek, środa8 godz. lekcyjna  
3Barwińska Joannawtorekod 15.50  
4BorowczykJoannaponiedziałek, środapn.15.35-16.20
śr.14.50-15.35

wszystkie klasy 
5BorowskaAgnieszkawtorek, środa8,9 godz. lekcyjnawszystkie klasy 
 6BukowskaMałgorzataponiedziałek
piątek
 pn.9godz.lekcyjna
pt.2 godz. lekcyjna
pn. wszystkie klasy
pt.-4tm
 
7ChrząstekAndrzejpiątek14.40-16.00 wszystkie klasy 
8CiećwierzEwaśroda, czwartekśr.15.35-16.20
czw.8.15-9.10
 śr.1tm, 2tm, 2pia
czw.1tmm, 3tim, 4tmm
 
9DanielAnnawtorek, piątek7.20-8.05
14.50-15.35
  
10DawczyńskiPawełśroda, czwartek14.50-15.35
7.15-8.10
konsultacjekoło śr.15.50-16.35
czw.14.50-15.35
11DrąszczykRenatawtorek, czwartek8 godz. lekcyjnakonsultacje 
12Dębowski Marekwtorek, piątek14.50- 15.35
14.50-15.35
  
 13FudałaRenatawtorek7 godz. lekcyjna  
14GajićBeata

czwartek, piątek

15.40-18.00
14.00-17.00
4tim
4tmm,4tib,4tia
pozostałe klasy po uzgodnieniu 
15GrdulskaAnnapiątek7.20  
16GrzesiakHonorata poniedziałek od 16.30 wszystkie klasy 
17HakHalinaczwartek7,8 godz. lekcyjnawszystkie klasywt.7godz.kl4tm
wt.8godz.kl4tmm
śr.8godz.kl4ti 
18JaszczykAdrianponiedziałek8,9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
19JurgasKatarzynaponiedziałek15.35-17.00wszystkie klasy 
20KaczorowskiRafałpiątek

 15.45-16.30 16.40-17.25

  
21KasprzykAnna

wtorek

czwartek

 7.20-8.05 wszystkie klasy 
22KrukowskaMałgorzataponiedziałek 15.30-16.15klI, II 
23KuleszaPawełwtorekod 16.35  
24KurowskaJolantaponiedziałek
środa
pn.13.55-14.40
śr.7.20-8.05
pn. kl4tia,4tib
śr. kl1tmm
 
25KwaskowskiKrzysztofczwartek14.50-15.35  
26LaskowskiGrzegorzponiedziałek16.35-17.15  
27LisGrzegorzponiedziałek14.50-16.30  
28MakaraMagdalenaczwartek7.30wszystkie klasy 
29MatejaPiotrczwartekod 16.30  
 30MichelAgnieszkaczwartek piątek8 godz. lekcyjna (konsultacje) 

czw.7 godz.
kl. 4tib

31MuszyńskaEleonorapiątek7.30 - 9.00  
32NowakAgnieszkapiątek15.40-17.20
(konsultacie)
kl II 
33PanakMartaponiedziałek15.00-16.00  
34PingotMarek

czwartek

środa

14.40-15.50
14.50-16.00
czw. kl I -III
śr. kl 4tma
 
35PodgórskaLidiawtorek
środa
14.40-15.35
15.35-16.20
  
36RosikRadosław środa, piątek7.20- 8.05 
15.50-16.35
  
37SierbaAnnaśroda, czwartek 8 godz. lekcyjna  
38StępieńSławomirponiedziałek
wtorek
 8 godz. lekcyjna
7 godz. lekcyjna
  
39StypaniakJoannaponiedziałek czwartek14.50-15.30    
40SzajflerAndrzejponiedziałek16.45 - 17.30  
41SzczepaniakUrszulaponiedziałek15.30wszystkie klasy 
42SzczepaniakBartłomiejpiątek15.30-16.30  
43WadasAndrzejśroda,
piątek
14.40-15.35
7.20-8.05
  
44Wieczorek Agnieszkapiątek
czwartek
15.30 - 16.15
14.40 - 15.20
2tim,2ti,3tim,3ti
4tib
 
45WiśniewskiPrzemysławwtorek
piątek
14.50-16.30
13.00-15.35
  
46WitczakAleksandrapierwsza środa m-c7,8 godz. lekcyjna lub po uzgodnieniu
47WłodarczykWłodzimierzponiedziałek16.40 - 17.25  
48ZgrajaMagdalenaponiedziałek czwartek15.50 - 16.35