KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

Zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2020/2021

l.p.nazwiskoimięterminygodzinauczniowie klasuwagi
1Andrzejewska-BujnowiczAgnieszkaponiedziałek8,9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
2Bandurka-
Majchrzak
Barbarawtorek, środa9 godz. lekcyjna
7 godz. lekcyjna
  
3Barwińska Joannawtorekod 15.35  
4BorowczykJoannaponiedziałek, środapn.8 godz. lek
śr.8 godz. lek

wszystkie klasy 
5BorowskaAgnieszkaponiedziałek czwartek8,godz. lekcyjna
9 godz. lekcyjna
wszystkie klasy 
 6BukowskaMałgorzataśroda
czwartek
 8. godz. lekcyjna  
7ChrząstekAndrzejponiedziałek
czwartek
14.40-16.00
14.40-15-30
 wszystkie klasy 
8CiećwierzEwaponiedziałek czwartek8 godz. lekcyjna
9 godz. lekcyjna
  
9DanielAnnaśroda, piątek7.20-8.05
14.50-15.35
 lub po uzgodnieniu z nauczycielem
10DawczyńskiPawełponiedziałek, czwartek8 godz. lekcyjna
8 godz. lekcyjna
pon.1tia, 1tib, 1tm, 2pia, 2tm,3tia
czw.1tib, 1tmm, 1tm, 2pma,2tmb, 2tm, 3ti, 3tim, 3tmb

koło wt.7godz.lekcyjna-3tmb
czw.8 godz. lekcyjna pozostali zapisani kl. 1,2 i chętni 
11DrąszczykRenatawtorek, czwartek15.00 - 15.45  
12Dębowski Marekśroda15.00 - 16.30inf. po sp kl 1,2 oraz 1tib gr 2 
 13FudałaRenatawtorek15.45kl 3tma 
14GajićBeata

poniedziałek, piątek

pon. 17.00
pt. 15.00
pon. pozostałe klasy
pt. maturzyści
 
15GrdulskaAnnapiątek7.20  
16GrzesiakHonorata wtorek od 15.35 wszystkie klasy 
17HakHalinawtorek, czwartekwt.15.20-16.05
cz. 14.50-16.35
wt. kl 4tib stacjonarnie
cz. kl 1-3
 
18JaszczykAdrianśroda8,9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
19JurgasKatarzynaponiedziałek

14.40-16.10

wszystkie klasy 
20KaczorowskiRafałpiątek

 15.45-16.30 16.40-17.25

  
21KasprzykAnna

środa

czwartek

 7.20-8.05 online
od 14.45 stacjonarnie 
 wszystkie klasylub po uzgodnieniu z nauczycielem
22KrukowskaMałgorzataponiedziałek 17.00-18.00kl. I, II 
23KuleszaPawełwtorekod 16.35  
24KurowskaJolantaczwartek7, 9 godz. lekcyjna7godz.klasy maturalne
9.godz. pozostałe klasy
 
25KwaskowskiKrzysztofczwartek14.50-15.35  
26LaskowskiGrzegorzponiedziałek16.35-17.15  
27LisGrzegorzponiedziałek18.00teams 
28MakaraMagdalenaśroda7.20  
29MatejaPiotrSroda7.20  
 30MichelAgnieszka   

 

31MuszyńskaEleonoraczwartek15.30 - 17.00  
32NowakAgnieszkawtorek
środa
18.00-19.00
17.00-18.00
wt. kl 2tim, 2pma, 2pmb
śr. pozostałe klasy
 
33PanakMartawtorek18.00  
34PingotMarek

środa
piątek

śr. 15.00-16.30
pt. 14.50-15.50
śr. kl 4tm
4tmm oraz chętni
 
35PodgórskaLidiawtorek
środa
śr. 14.40-15.35
wt. 15.35-16.20
wszystkie klasy 
36RosikRadosław  piątek11.00-12.00  
37SierbaAnnaśroda8 godz. lekcyjna  
38StępieńSławomirponiedziałek 16.30-17.30  
39StypaniakJoannaśroda,
czwartek
8 godz. lekcyjnawszystkie klasy 
40SzajflerAndrzejwtorek17.00-19.0017.00-18.00 kl3
18.00-19.00 kl4
teams
41SzczepaniakUrszulaponiedziałek14.30  
42SzczepaniakBartłomiejpiątek15.30-16.30  
43WadasAndrzejśroda,
piątek
14.40-15.35
7.20-8.05
  
44Wieczorek Agnieszkapiątek
czwartek
15.30 - 16.15
14.30 - 15.15
czw. stacjonarnie
pt. online
 
45WiśniewskiPrzemysławponiedziałek12.05-14.40wszystkie klasy 
46WitczakAleksandra środa14.00-15.00  
47WłodarczykWłodzimierzponiedziałek16.40 - 17.25  
48ZgrajaMagdalenaponiedziałek, środa, piątekpon. 7.20, pt. 8 godz. lekcyjna, śr. 9 godz. lek.pon. zdalnie
pt. stacjonarnie