KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

Zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2019/2020

l.p.nazwiskoimięterminygodzinauczniowie klas
1Andrzejewska-BujnowiczAgnieszkaponiedziałek13.40-13.50
13.50-14.45
 
2Bandurka-
Majchrzak
Barbaraczwartek14.00 - 15.30wszystkie klasy
3Barwińska Joanna   
4BorowczykJoannawtorek
piątek
14.50-15.35 
5BorowskaAgnieszkawtorek
czwartek
14.50-15.35
13.33-14.40
 
 6BukowskaMałgorzatawtorek
środa
 15.50 - 16.35 
7ChrząstekAndrzejwtorek15.00-16.00 wszystkie klasy
8CiećwierzEwaponiedziałek13.55-15.30 wszystkie klasy
9DanielAnnapo uzgodnieniu z nauczycielem wszystkie klasy
10DawczyńskiPawełczwartek14.40-16.25 
11DrąszczykRenatawtorek7.20 
12Dębowski Marekpiątek14.50 - 14.40
15.40-16.25
kl1
 13FudałaRenatapiątek13.55-14.40klasa 2tma
14GajićBeataponiedziałek
środa
 15.35-16.25
14.40-17.30
kl 1pi kl 3
kl 4
15GrdulskaAnnawtorek7.20 
16GrzesiakHonorata wtorek 15.35-17.00 wszystkie klasy
17HakHalinaponiedziałek14.50-15.35wszystkie klasy
18JaszczykAdrianponiedziałek
środa
14.50 - 15.35wszystkie klasy
19JurgasKatarzynawtorek14.40siłownia
20KaczorowskiRafałśroda
wtorek
  7.20-8.05 wszystkie klasy
21KasprzykAnnawtorek
piątek
 14.30-15.15
7.20 - 8.05
 wszystkie klasy
22KopećMichałwtorek 14.50-16.00 
23KrukowskaMałgorzatawtorek 15.30-16.15kl 1 (kl 4 1.15 - 17.00)
24KuleszaPawełśrodaod 15.35 
25KurowskaJolantaponiedziałek
wtorek
środa
13.55-14.40kl 1 pmb 1pi
kl 4ti
pozostałe klasy
26KwaskowskiKrzysztofwtorek
piątek
1.40
14.40
wszystkie klasy
27LisGrzegorzśroda15.50 
28MachnikAdam wtorek14.40-16.25wszystkie klasy
29MakaraMagdalenaczwartek14.30wszystkie klasy
 31MichelAgnieszkaponiedziałek
wtorek
środa
13.55
13.55
po uzgodnieniu z nauczycielem 14.50
 
32MeksaWojciechwtorek15.50-16.35 
33MuszyńskaEleonorapiątek
środa
7.20-8.15
13.00-13.45
wszystkie klasy
34NowackaDanutaponiedziałek
po uzgodnieniu z nauczycielem
 15.30 
35NowakAgnieszkaczwartek15.50-16.35 
36PanakMartaśroda13.55-14.40 
37PingotMarekwtorek14.40-15.25
15.40-16.30
 
38PodgórskaLidiaponiedziałek
środa
15.35-16.20
14.40-15.25
 
39RosikRadosław środa 15.00-16.00 
40SierbaAnnaponiedziałek15.40-16.30 klasa 3 tm
41StępieńSławomirponiedziałek
środa
piątek
 14.00-16.00 
42StypaniakJoannawtorek
środa
14.50-15.35
7.20-8.05
 
43SzczepaniakUrszulaponiedziałek
czwartek
 14.50-15.35
13.55-14.40
wszystkie klasy
44SzczepaniakBartłomiejponiedziałek15.40-16.30 
45WadasAndrzejponiedziałek
wtorek
po uzgodnieniuwszystkie klasy
46WiśniewskiPrzemysławponiedziałek
środa
14.50-15.35wszystkie klasy
47WitczakAleksandraśroda 13.55-15.35wszystkie klasy
48WłodarczykWłodzimierzpo uzgodnieniu z nauczycielem