KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

Zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2019/2020

l.p.nazwiskoimięterminygodzinauczniowie klas
1Andrzejewska-BujnowiczAgnieszkaczwartek13.50-15.35 
2Bandurka-
Majchrzak
Barbaraczwartek13.55-15.25wszystkie klasy
3Barwińska Joannapo uzgodnieniu z nauczycielem  
4BorowczykJoannaponiedziałek14.50-16.35 
5BorowskaAgnieszkawtorek14.50-15.35 
 6BukowskaMałgorzataponiedziałek
środa
 15.50-16.35 
7ChrząstekAndrzejwtorek15.00-16.00 wszystkie klasy
8CiećwierzEwaśroda14.50-16.20 wszystkie klasy
9DanielAnnaponiedziałek13.55-15.35wszystkie klasy
10DawczyńskiPawełponiedziałek14.40-16.35 
11DrąszczykRenatawtorek7.20 
12Dębowski Marekpiątek14.50- 14.40
15.40-16.25
kl1
 13FudałaRenatawtorek14.50-15.35klasa 2tma
14GajićBeata

poniedziałek

czwartek

 15.40-16.20
14.00-17.00
 
15GrdulskaAnnawtorek7.20 
16GrzesiakHonorata wtorek od 16.30 wszystkie klasy
17HakHalinaponiedziałek13.55-15.35wszystkie klasy
18JaszczykAdrianponiedziałek15.50- 16.35wszystkie klasy
19JurgasKatarzynawtorek14.40siłownia
20KaczorowskiRafałczwartek

 7.20-8.05

14.50-15.35

 wszystkie klasy
21KasprzykAnna

wtorek

środa

 7.20-8.05 wszystkie klasy
22KopećMichałwtorek 14.50-16.00 
23KrukowskaMałgorzatawtorek 15.30-16.15kl 1 (kl 4 1.15 - 17.00)
24KuleszaPawełśrodaod 15.35 
25KurowskaJolantaponiedziałek
wtorek
środa
13.55-14.40kl 1 pmb 1pi
kl 4ti
pozostałe klasy
26KwaskowskiKrzysztofwtorek
piątek
14.30wszystkie klasy
27LisGrzegorzśroda14.50-16.20 
28MachnikAdam wtorek14.40-16.25wszystkie klasy
29MakaraMagdalenaczwartek14.30wszystkie klasy
 31MichelAgnieszkaponiedziałek
wtorek
13.55-14.40

 
32MeksaWojciechwtorek15.50-16.35 
33MuszyńskaEleonoraśroda14.50-1635wszystkie klasy
34NowackaDanutaponiedziałek 15.30 
35NowakAgnieszkaponiedziałek14.00-15.30 
36PanakMartaponiedziałek14.50-15.35 
37PingotMarek

wtorek

środa

15.40-16.30
14.45-15.25
 
38PodgórskaLidiawtorek
środa
13.55-14.40
14.40-15.25
 
39RosikRadosław środa 15.00-16.00 
40SierbaAnnawtorek15.40-16.30 klasa 3 tm
41StępieńSławomirponiedziałek
środa
piątek
 14.00-16.00 
42StypaniakJoannaponiedziałek wtorek14.50-15.35   7.20 
43SzczepaniakUrszulaśroda
czwartek
15.35-17.00wszystkie klasy
44SzczepaniakBartłomiejponiedziałek15.40-16.30 
45WadasAndrzejponiedziałek
wtorek
14.50-15.35 7.20-8.05wszystkie klasy
46WiśniewskiPrzemysławśroda13.55-15.35wszystkie klasy
47WitczakAleksandraśroda 14.00-15.30wszystkie klasy
48WłodarczykWłodzimierzpo uzgodnieniu z nauczycielem