KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

Zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2020/2021

l.p.nazwiskoimięterminygodzinauczniowie klasuwagi
1Andrzejewska-BujnowiczAgnieszkaśroda8,9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
2Bandurka-
Majchrzak
Barbaraponiedziałek9 godz. lekcyjna
7 godz. lekcyjna
  
3Barwińska Joannawtorekod 15.35  
4BorowczykJoannaponiedziałekpn.7, 8 godz. lek

wszystkie klasy 
5BorowskaAgnieszkaśroda czwartek8,godz. lekcyjna
9 godz. lekcyjna
wszystkie klasyzajęcia wyrównawcze śr. 9 godz. lekcyjna
 6BukowskaMałgorzataśroda
czwartek
 8. godz. lekcyjna  
7ChrząstekAndrzejpiątek, środaśr. 15.30-16.15
pt. 13.45-14.30
 wszystkie klasy 
8CiećwierzEwaponiedziałek 8 godz. lekcyjna
9 godz. lekcyjna
  
9DanielAnnaśroda, piątek7.20-8.05
14.50-15.35
 lub po uzgodnieniu z nauczycielem
10DawczyńskiPawełśroda8, 9 godz. lekcyjna

konsultacje

koło wt.8, 9 godz. lekcyjna-
11DrąszczykRenatawtorek, czwartek15.00 - 15.45  
12Dębowski Marekpiątek8 godz.lekcyjna  
 13FudałaRenataśroda14.50 - 15.35kl 3tma 
14GajićBeata

 piątek

14.50 - 15.45  
15GrdulskaAnnapiątek7.20  
16GrzesiakHonorata wtorek od 15.35 wszystkie klasy 
17HakHalinaśrodapo 7 godz. lekcyjnejwszystkie klasy 
18JaszczykAdrianśroda9godz. lekcyjnawszystkie klasy 
19JurgasKatarzynaponiedziałek

15.35 -17.00

wszystkie klasy 
20KaczorowskiRafałczwartek

 9, 10 godz. lekcyjna

  
21KasprzykAnna

wtorek

  7 godz. lekcyjna wszystkie klasylub po uzgodnieniu z nauczycielem
22KrukowskaMałgorzatawtorek od 18.00  
23KuleszaPawełwtorekod 16.35  
24KurowskaJolantaśroda6, 7 godz. lekcyjna  
25KwaskowskiKrzysztofczwartek14.50-15.35  
26LaskowskiGrzegorzponiedziałek15.35 -16.15  
27LisGrzegorzponiedziałek16.00- 18.00  
28MakaraMagdalenaponiedziałek14.40  
29MatejaPiotrczwartek16.35  
 30MichelAgnieszka   

 

31MuszyńskaEleonoraśroda15.00- 16.00  
32NowakAgnieszkaponiedziałek
środa
16.40-17.40  
33PanakMartawtorek18.00wszystkie klasy 
34PingotMarek

wtorek

14.45- 16.15  
35PodgórskaLidiaśroda czwartek15.35- 16.20wszystkie klasy 
36RosikRadosław  piątek10.00-11.00  
37SierbaAnnaponiedziałek8 godz. lekcyjna  
38StępieńSławomirponiedziałek 16.30-17.30  
39StypaniakJoannawtorek8 godz. lekcyjnawszystkie klasy 
40SzajflerAndrzejponiedziałek15.00-16.00  
41SzczepaniakUrszulaśroda14.40  
42SzczepaniakBartłomiejpiątek15.30-16.30  
43WadasAndrzejśroda,
piątek
14.40-15.35
7.20-8.05
  
44Wieczorek Agnieszkawtorek
czwartek
14.30- 15.15
14.30- 15.15
  
45WiśniewskiPrzemysławponiedziałek12.05-14.40wszystkie klasy 
46WitczakAleksandra    
47WłodarczykWłodzimierzponiedziałek15.40- 16.25  
48ZgrajaMagdalenaczwartek piątek8 godz. lekcyjna