KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

dyrektor - mgr Renata Fudała

wicedyrektor - mgr inż Anna Sierba

kierownik warsztatów - mgr Sławomir Stępień

PRZEDMIOT

IMIĘ I NAZWISKO

j. polski

mgr Halina Hak
dr Agnieszka Michel
dr Agnieszka Nowak

j. angielski

mgr Adrian Jaszczyk
mgr Marek Pingot
mgr Joanna Stypaniak
mgr Joanna Borowczyk

j. niemiecki

mgr Honorata Grzesiak
mgr Adrian Jaszczyk
mgr Małgorzata Bukowska

historia, WOS

mgr Barbara Bandurka-Majchrzak
mgr Marta Panak

matematyka

mgr Agnieszka Andrzejewska-Bujnowicz
mgr Jolanta Kurowska
mgr Agnieszka Borowska

fizyka

mgr Renata Fudała
mgr Beata Gajić
mgr Paweł Dawczyński

chemia

 mgr Renata Drąszczyk

biologia

 mgr Małgorzata Krukowska

geografia

mgr Lidia Podgórska

przedsiębiorczość

mgr Lidia Podgórska

edukacja dla bezpieczeństwa

mgr Lidia Podgórska
mgr Renata Drąszczyk

informatyka

mgr Marek Dębowski


Bhp

mgr Paweł Dawczyński

muzyka

mgr Joanna Barwińska

wychowanie fizyczne

mgr Katarzyna Jurgas
mgr Urszula Szczepaniak
mgr Andrzej Chrząstek
mgr Bartłomiej Szczepaniak

przedmioty zawodowe

mgr Marek Dębowski

mgr Anna Daniel

mgr Aleksandra Witczak
mgr inż. Andrzej Wadas
mgr Krzysztof  Kwaskowski
mgr Magdalena Makara

mgr Paweł Kulesza
mgr inż. Piotr Mateja

mgr Magdalena Zgraja

mgr inż. Agnieszka Wieczorek
mgr inż. Ewa Ciećwierz
mgr inż. Anna Kasprzyk

dr inż Radosław Rosik
mgr inż. Anna Grdulska
mgr inż. Anna Sierba
mgr inż. Małgorzata Zielińska
dr inż Rafał Kaczorowski
mgr inż. Eleonora Muszyńska
mgr inż. Grzegorz Lis
mgr inż. Andrzej Szajfler

zajęcia praktyczne

mgr Sławomir Stępień
inż. Przemysław Wiśniewski
mgr Włodzimierz Włodarczyk

inż. Grzegorz Laskowski

religia

 dr Agnieszka Nowak

biblioteka

mgr Małgorzata Krukowska

mgr Małgorzata Starczewska-Moskal

pedagog szkolny

mgr Katarzyna Kaczmarek-Sowińska