KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

dyrektor - mgr Renata Fudała

wicedyrektor - mgr inż Anna Sierba

kierownik warsztatów - mgr Sławomir Stępień

PRZEDMIOTIMIĘ I NAZWISKO
j. polski
mgr Halina Hak
dr Agnieszka Michel
dr Nowak Agnieszka
 
j. angielski
mgr Adrian Jaszczyk
mgr Marek Pingot
mgr Joanna Stypaniak
mgr Borowczyk Joanna
 
j. niemiecki
mgr Honorata Grzesiak
mgr Adrian Jaszczyk
mgr Bukowska Małgorzata
 
historia, WOS
mgr Barbara Bandurka-Majchrzak
mgr Panak Marta
 
matematyka
mgr Agnieszka Andrzejewska-Bujnowicz
mgr Jolanta Kurowska
mgr Borowska Agnieszka
 
fizyka
mgr Renata Fudała
mgr Beata Gajić
mgr Dawczyński Paweł
 
chemia mgr Drąszczyk Renata
biologia
 mgr  Krukowska Małgorzata
geografia
mgr Lidia Podgórska
 
przedsiębiorczość
mgr Lidia Podgórska
 
edukacja dla bezpieczeństwa
mgr Lidia Podgórska
mgr Drąszczyk Renata
 
wiedza o kulturzemgr Danuta Nowacka
informatyka
mgr Aleksandra Witczak
mgr Dębowski Marek
 

Bhp
mgr Dawczyński Paweł
wychowanie fizycznemgr Katarzyna Jurgas
mgr Urszula Szczepaniak
mgr Andrzej Chrząstek
mgr Małgorzata Krukowska
mgr Szczepaniak Bartłomień
przedmioty zawodowemgr Marek Dębowski
mgr inż. Ewa Ciećwierz
mgr Anna Daniel
mgr inż. Anna Kasprzyk
mgr Adam Machnik
mgr inż. Anna Sierba
mgr Aleksandra Witczak
mgr inż. Andrzej Wadas
mgr inż. Małgorzata Zielińska
mgr Krzysztof  Kwaskowski
mgr Magdalena Makara
dr inż Rafał Kaczorowski
mgr inż. Kaczmarski Jerzy
mgr inż Michał Kopeć
mgr inż. Eleonora Muszyńska
dr inż Radosław Rosik
mgr Włodzimierz Włodarczyk
mgr inż.Grdulska Anna
mgr inż. Kulesza Paweł
mgr inż. Lis Grzegorz
mgr inż.Meksa Wojciech
 
zajęcia praktyczne
mgr Adam Machnik
mgr Sławomir Stępień
inż. Przemysław Wiśniewski
mgr Włodzimierz Włodarczyk
 
religia dr Nowak Agnieszka
biblioteka
 

mgr Małgorzata Krukowska

muzykamgr Barwińska Joanna
pedagog szkolny
mgr Katarzyna Kaczmarek-Sowińska