KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sport

KALENDARZ IMPREZ SPORTOWYCH 2019/2020

PAŹDZIERNIK

2019

Turniej o Puchar Dyrektora Szkoły - ORLIK

 

LISTOPAD

2019

Turniej Indywidualny Tenisa Stołowego

 

GRUDZIEŃ

2019

Turniej Dart

 

STYCZEŃ

2020

Turniej Szachowy

 

LUTY

2020

Basket 3x3

 

MARZEC

2020

Biegi uliczne

 

KWIECIEŃ

2020

Turniej Sportów Siłowych

 

Maj

2020

Międzyklasowy Turniej w Siatkówkę.

 

CZERWIEC

2020

Dzień Sportu

 

 


REGULAMIN ROZGRYWEK PIŁKARSKICH Orlików Sezon 2018 / 2019

POSTANOWIENIA OGÓLNE § 1

  1. Rozgrywki maja charakter szkoleniowy. Ich celem jest popularyzacja piłki nożnej wśród młodzieży, gry fair-play i kulturalnego kibicowania.
  2. W rozgrywkach o mistrzostwa Orlika Piłki Nożnej 2018 ZSTI bierze udział około 16 drużyny podzielonych na cztery grupy.
  3. Zawody piłkarskie w ramach Mistrza Orlika 2018 muszą być rozgrywane na boisku orlik MOSIR
    ul. Karpacka 61 w Łodzi

REGULAMIN ZASADNICZY ROZGRYWEK § 2

  1. Czas gry Liga Orlików wynosi 10 minut bez przerwy.
  2. Liczba zawodników wynosi 1 + 6
  3. Orliki rozgrywają zawody wymiary boiska 50 – 56 m x 26 – 30 m pole karne 15 x 9 m 4. Bramki o wymiarach 5×2 zakotwiczone.
  4. Piłka do gry nr 5.
  5. W środkowej strefie boiska ( ilość zmian dowolna ).
  6. Kary regulaminowe na zawodników – 1 min, zawodnik kończy grę zespół gra w komplecie.
  7. Udział w rozgrywkach biorą udział tylko uczniowie ZSTI.
  8. Zawodnicy biorący udział w rozgrywkach muszą być zgłoszeni do 5.10.2018
  9. Zawodnicy muszą posiadać zgodę rodziców na udział w zawodach.

ZASADY PROWADZENIA ROZGRYWEK § 3

Za każde rozegrane spotkanie przyznaje się:

– 3 pkt za zwycięstwo

– 1 pkt za remis

– 0 za porażkę

Po zakończeniu rundy następuje weryfikacja spotkań i tabeli rozgrywek. W rozgrywkach kolejność zespołów w tabeli ustala się wg ilości zdobytych punktów. W przypadku uzyskania równej ilości punktów przez dwie lub więcej drużyn o zajętym miejscu decydują: Ilość zdobytych punktów w spotkaniach między drużynami. Przy równej ilości punktów, korzystniejsza różnica bramek w spotkaniach między tymi drużynami. Przy dalszej równości korzystniejsza różnica bramek zdobytych we wszystkich spotkaniach całego cyklu rozgrywek.