KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

25 czerwca zakończyliśmy rok szkolny 2020/2021.

25 czerwca zakończyliśmy rok szkolny 2020/2021.

W Zespole Szkół Techniczno- Informatycznych nr 17 w łodzi  był to dzień wyjątkowy i wspaniały. Po wielu miesiącach pracy zdalnej mogliśmy się wszyscy spotkać i chwilkę ze sobą porozmawiać.

Zakończenie roku szkolnego sprzyja podsumowaniom i refleksji, także radości  z podejmowanego nieustannie wysiłku.

Podczas uroczystości, która odbyła się  na boisku szkolnym najlepsi uczniowie odebrali świadectwa z wyróżnieniem, wręczono także nagrody za pracę na rzecz szkoły i osiągnięcia sportowe. Z radością możemy się pochwalić, że dwóch naszych uczniów odebrało stypendium Prezesa Rady Ministrów, dwóch innych stypendia naukowe za wybitne osiągnięcia w szkole.

                Dla całej społeczności szkolnej mijający rok wymagał ogromnego nakładu pracy , wytrwałości i cierpliwości, tym bardziej cieszą sukcesy i osiągnięcia o jakich mogliśmy się dowiedzieć. Wszystkim uczniom życzymy wspaniałych, pełnych słońca i uśmiechu wakacji.

Zamykając miniony rok szkolny składamy także serdeczne podziękowania Dyrekcji szkoły, wszystkim profesorom, bez których żaden sukces nie byłby możliwy. Dziękujemy też pracownikom obsługi szkoły, bez których niemożliwe byłoby zachowanie reżimu sanitarnego.

                Mamy nadzieję, że w nowym roku szkolnym 2021/2022będziemy mogli pracować w normalnych warunkach i cieszyć się wspólnym odkrywaniem tajników wiedzy.