KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs techniczny

Konkurs techniczny

Uwaga uczniowie klas pierwszych !!!

Zapraszamy do udziału w Szkolnym Konkursie Wiedzy Technicznej dla uczniów klas pierwszych. Spróbujcie swoich sił i wykażcie się wiedzą ogólną z zakresu techniki, informatyki, wynalazków, fizyki i matematyki.

Konkurs będzie przeprowadzony w dniu 31 marca 2021r. , o godz. 10:05,  w postaci testu w aplikacji FORMS.

Zachęcamy do udziału. Przewidujemy nagrody dla zwycięzców.

 

Regulamin konkursu:

  1. Konkurs adresowany jest do uczniów klas pierwszych ZST-I nr 17 w Łodzi.
  2. Chęć uczestnictwa w konkursie przyjmują nauczyciele uczący w poszczególnych klasach:
  • 1tia – Małgorzata Krukowska,
  • 1tib – Joanna Borowczyk
  • 1tm gr. 2/2 oraz 1tmm gr. a/2 - Anna Grdulska,
  • 1tm gr. 1/2 oraz 1tmm gr. m/2 - Ewa Ciećwierz.
  1. Do konkursu należy się zgłosić do dnia 26 marca 2021r.
  2. Konkurs jest jednoetapowy.
  3. Test zawiera 60 pytań zamkniętych.
  4. Ogłoszenie wyników nastąpi w kolejnym dniu.
  5. Laureaci otrzymają cząstkowe oceny celujące z wagą 3 z wybranego modułu zawodowego oraz drobne nagrody rzeczowe.