KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

UWAGA Maturzyści - matura termin poprawkowy- 2020

Zespół Szkół Techniczno - Informatycznych
Jana Nowaka – Jeziorańskiego


 93-502 Łódź, al. Politechniki 37, tel/fax 42 6487112, 42 6486199

 

Harmonogram pisemnych egzaminów maturalnych – matura termin poprawkowy- 2020

Termin

Przedmiot

Sala

Klasa

Komisje egzaminacyjne

08.09.2020
wtorek

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 14.00

sala gimnastyczna

22 os.

4ti – 6 os.

4tim – 3 os.

4tma – 6 os.

4tmb – 4os.

abs. – 3os

Przewodniczący zespołu:

Katarzyna Kaczmarek-Sowińska

Członkowie:
Halina Tomczyk ‑ ZSS

Pisemny egzamin
z matematyki
PP godz. 14.00

sala gimnastyczna

3 os

4tmb – 1 os.

abs. – 2 os.

08.09.2020
wtorek

Pisemny egzamin
z języka polskiego
PP godz. 14.00

sala 7

1 os.

abs. – 1 os

Przewodniczący zespołu:

Małgorzata Starczewska-Moskal

Członkowie:
W. Migas ‑ ZSS

Uwaga:

Wszyscy zdający zgłaszają się na egzaminy 45 minut przed rozpoczęciem egzaminu. Wejście do szkoły od strony sali gimnastycznej. Egzamin obywa się w reżimie sanitarnym i zgodnie z wytycznymi dla zdających z czerwca 2020r.

Informacje dla zdających

Komisje egzaminacyjne inne szkoły 

08.09.2020 wtorek - ZSS

  1. A.Chrząstek
  2. K.Jurgas
  3. U.Szczepaniak